CAFETERIA ASADO

Žatec

Návrh restaurace značně respektuje představy investora, který požadoval tmavý interiér v moderním stylu. Prostor restaurace je součástí většího komerčního objektu orientovaného do náměstí. Uvnitř hlavní odbytové plochy jsou dva historizující sloupy v řeckém stylu, které nebylo možné odstranit a bylo nutné je do návrhu zakomponovat.

Restaurace byla rozdělena na dvě části: pro krátkodobé návštěvy slouží vysoké sezení navazující na prostor vstupu, pro déletrvající návštěvy je navrženo nízké sezení na pódiu v druhé části prostor. V čele těchto prostor je umístěn bar, který ve vyšší části nabízí barové sezení.

Hlavními materiály je tmavé ořechové dřevo a šedé látkové potahy lavic. Stoly jsou kontrastně navrženy ve světlém dřevě s ocelovými trnožemi natřenými černě.

Místo Žatec
Rok 2017
Program Interiér restaurace
Status Realizováno
Velikost 120 m²
Tým Ing. arch. Daniel Kuda,
Ing. arch. Martin Kabát